">">
Hjärtstartare på Alla Hjärtans Dag
 
Som flera av er redan hört och vet har LARK efter styrelse och medlemsbeslut med pengar vi tog in under Guvernörsåret köpt in en hjärtstartare att placera i offentlig miljö centralt i Lerum!
Syftet är såklart att den skall användas i det fall ett hjärtstopp uppträder och någon annan hjärtstartare inte finns att tillgå. Med stor sannolikhet kommer den att placeras utanför ingången till Solkatten från Bagges Torg
Men ett delsyfte är också att LARK och Rotary skall få lite fokus. Så därför kom den kloka idén upp från styrelsen att inviga densamma på Alla Hjärtans Dag den 14 februari, bra eller hur!!
Så, ett önskemål är att så många av oss som möjligt vill och kan vara med på invigningen på tid som meddelas när vi närmar oss denna dag, att vi får dit lite media, att ni lägger ut på FB, Instagram etc.
Tanken är också att en skylt invid det skåp där hjärtstartaren skall förvaras i korthet berättar om att den finns där med anledning av LARK.
Rotarys logga kommer självklart finnas med och kanske vår hemsideadress?
Här önskar vi få er hjälp! Vad skall det stå på skylten? Kom med lite inspel och förslag (tyvärr kan vi ju inte skriva för mycket som ni förstår).
Och allt måste såklart vara klart före den 14 februari 2022!
 
På uppdrag av styrelsen för LARK
//Christer Liljenberg, PDG