23 maj 2023

Desideria & Desirée har namnsdag
 

Sköna maj

I fredags hade vi inget frukostmöte för då var den en klämfredag i Kristi Himmelsfärdshelgen. Vad gjorde du denna sköna majdag?
 
Själv jobbade jag mitt i kärlekens spirande och underbara värld. Sedan 2017 är just denna fredag en fantastisk jobbdag då vi tar emot uppemot 30-talet brudpar för vigsel i stora salen i Nääs Slott. Tänk dig att en hel dag få vara i det lyckorus, den förväntan och den kärlek som brudpar sprider. Att få agera vittne, fotografera och lyckönska de nygifta. Och för sjunde året sken solen på de lyckligt nygifta. Då är allt förberedande arbete som bortblåst.
 
Under helgen har jag även filosoferat över hur fort tiden går och att mitt presidentår snart är till ända. Idag hade vi sista styrelsemötet för 2022/2023 och planeringen för överlämnandet är igång. Ett år går så långsamt men ändå så fort.
 
Jag vill också verkligen slå ett slag för att tacka ja om/när valberedningen ställer frågan om du vill vara med i styrelsen för det är både lärorikt, ärofyllt och och ett fint sätt att lära känna några LARK-kompisar lite mer. I styrelsen gör vi saker tillsammans och backar upp varandra på ett fantastiskt sätt.
 
Renée Jonson, president

Status splv

Nu är det helt klart att SPLV-lägret blir av. Några vakanser finns på pass under lägret där vi önskar att larkare kan hjälpa till – detaljerad information och lista över alla pass med vem som bemannar när är efterlyst.
 
26 ungdomsledare + 6 LESS-ledare är nu uppbokade. Till lägret har 15 deltagare antagits och tre stor som reserv. Första utbildningstillfället för ledarna har genomförts på teamat ledarskap, hur ska man agera gentemot ungdomar med funktionsvariationer, teori och praktik i parasegling. En utbildningshelg återstår och den tar upp frågan om säkerhet.
 
SPLV-teamet söker fortfarande några larkare för bemanning av pass under lägret och vill påminna om att alla är välkomna på After Sail med grillning lördagen den 17 juni – mer information om anmälan mm ska komma inom kort,
 
För att boka dig för pass på lägret – kontakta Acke.

 
 
SPLV-teamet genom Renée Jonson, president

SPLV Segling På Lika Villkor

Från styrelsen

  • En reviderad version av medlemsstadgarna kommer inom kort att finnas på Club Runner.
  • Styrelsen påminner om de ypperligt informativa och lättlästa LÄRK-kvitter som ligger på vår hemsida under Medlemssidor > Dokument (Inloggning krävs)

VECKANS SNABBA:

 
  • Save the date! After Sail kl 18 lördag 17 juni på LESS-udden. Mer info om anmälan mm kommer.
 
  • Save the date! Sommarfest i Ljungs Garage fredagen den 30 juni. Mer info kommer.
 
 
 
  • OBS! Fakturan för ditt medlemskap i LARK hösten 2023 ska ha landat i din mailbox så kom ihåg att betala den.
FÖDELSEDAGAR I AUGUSTI
Medlemmars födelsedag
Jeanette Andersson
September 9
 
KOMMANDE PROGRAM
SPLV sammanfattar 2023 års läger
Brasserie Stationen
29 sep 2023
08:00 – 09:00
 
Vad händer med kärnkraftsreaktorerna då de stängs?
Brasserie Stationen
06 okt 2023
08:00 – 09:00
 
Företagsbesök hos Stålbröderna
Brasserie Stationen
13 okt 2023
08:00 – 09:00
 
Årsmöte
Brasserie Stationen
20 okt 2023
08:00 – 09:00
 
Visa hela listan
 
Lägg gärna till *@clubrunner i adressboken eller i listan med betrodda avsändare så hamnar inte veckobrev och övrig information från klubben i skräpposten.
ClubRunner Mobile